gyógyszerek és táplálékkiegészítők is megemelheti a vérnyomást

Dekongesztánsok szűkítse a vérerek, ami megnehezíti, hogy a vér áramlik keresztül rajtuk, növeli a vérnyomást. Dekongesztánsok is tehet némi vérnyomás gyógyszerek kevésbé hatékonyak. Példák dekongesztánsok közé

Ellenőrizze a címkét a hideg vagy allergia gyógyszert, hogy tartalmaz-nyálkahártya. Ha magas a vérnyomása, akkor a legjobb, hogy elkerüljék duzzanatát csökkentő. Kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét over-the-counter hideg készült termékek számára, akik a magas vérnyomás.

Ne feledje, hogy közölje orvosával, ha bármilyen gyógynövény szedése, vagy tervezi, hogy figyelembe veszi, hogy ha a kiegészítő növelheti a vérnyomást, vagy kölcsönhatásba vérnyomás gyógyszerek. Példák gyógynövény, amely befolyásolja a vérnyomás vagy a vérnyomás gyógyszerek közé

Hideg gyógyszerek (duzzanatát csökkentő)

Gyógynövény nem feltétlenül biztonságos, csak mert természetes. Kérdezze meg orvosát, mielőtt bármilyen gyógynövény. Lehet, hogy elkerüljék kiegészítőket megemelheti a vérnyomást, vagy zavarja a vérnyomás gyógyszerek.

gyógynövény

Néhány immunszupresszív szerek is megemelheti a vérnyomást, feltehetően azért, mert a módon immunszupresszív szerek befolyásolhatják a vesét. Példák az immunszuppresszív, amely növelheti a vérnyomást közé

A vérnyomását rendszeresen ellenőrizni kell. Ha a vérnyomás emelkedik, vagy nem jól kontrollált, kérdezze meg orvosát alternatívái ezek a gyógyszerek. Orvosa javasolhatja életmódváltás, vagy további gyógyszereket, hogy ellenőrizzék a magas vérnyomás.

Stimulánsok, mint például metilfenidát (Ritalin), okozhat a szíved gyorsabban ver, vagy rendszertelenül, emeli a vérnyomást.

A vérnyomását rendszeresen ellenőrizni, ha veszel egy stimuláns. Ha a vérnyomás emelkedik, vagy nem jól kontrollált, kérdezze meg orvosát alternatívái ezek a gyógyszerek. Ő lehet ajánlani az életmódbeli változások, vagy további gyógyszereket, hogy ellenőrizzék a magas vérnyomás.

Immunszuppresszánsok

Az illegális drogok megemelheti a vérnyomást szűkítésével az artériákat vérellátását a szíved. Ez növeli a pulzusszámot és károsítja a szívizmot.

Példák az illegális drogok, amely hatással lehet a szív közé

Ha az illegális kábítószerek, ezért fontos, hogy hagyja abba. Kérje orvosa információt tanácsadás, vagy kábítószer-kezelési programokat.

stimulánsok

A figyelmeztetést a tiltott kábítószerek