hosszú QT szindróma tesztek és diagnosztika

Diagnosztizálni hosszú QT-szindróma, az orvos megvizsgálja a tünetek, át az orvosi és a család történetét, és végezzen a fizikális vizsgálat. Ha az orvos azt gyanítja, hogy ha hosszú QT-szindróma, akkor szükség lehet néhány vizsgálat, amely megerősítheti a diagnózist. Ezek tartalmazzák

Elektrokardiogram (EKG). Során az EKG, az orvosok csatolja érzékelők (elektródák), amely képes érzékelni az elektromos aktivitás a szíved a mellkasát. Az EKG méri az időzítése és időtartama az egyes elektromos fázis a szívverés.

Lehet, hogy ez a teszt pihenés közben vagy alatt a terheléses vizsgálat, amelyben az orvosok ellenőrzi szívműködését tevékenységet gyakorolni a futópad vagy egy szobabicikli. Lehet, hogy orvosa azt sugallják, a család tagjai EKG-t.

Egyes emberek feltételezett hosszú QT-szindróma, az EKG nem mutat látható megnyúlt QT-szakasz. Más vizsgálata szükséges lehet diagnosztizálni hosszú QT-szindróma, mint például a

A nonexercise (gyógyszeres) stressz teszt. Ez EKG vizsgálat történik közben te adott gyógyszerek, mint például az adrenalin (Adrenalin), amely serkenti a szívet hasonló módon gyakorolni. Ebben a tesztben az orvosok hatásainak nyomon követését, a gyógyszert, ahogy a szív feltöltődik.

Ez a teszt segít az orvosok diagnosztizálni emberek feltételezett hosszú QT-szindrómát és segíthet meghatározni, hogy mely gének olyan feltétel. Azt is fel lehet használni diagnosztizálására emberek hosszú QT szindróma, akik egy társult gént hosszú QT szindróma, de akik normális QT-szakasz (Az újratöltés idő) nyugalomban.

Genetikai vizsgálatok. A genetikai vizsgálat hosszú QT szindróma áll rendelkezésre, és lehet fedezni némi magán és állami biztosítási tervek. Genetikai vizsgálatok a hosszú QT-szindróma általában megtalálják a genetikai okát körülbelül 3 közül minden 4 esetben hosszú QT-szindróma. Azonban a genetikai tesztek nem észleli minden esetben a hosszú QT-szindróma.

Ha a genetikai oka a hosszú QT-szindróma felfedezéséhez egy pozitív genetikai tesztet, akkor orvosa javasolhatja, hogy a család tagjai kell vizsgálni annak megállapítására, hogy örökölte az azonos genetikai mutációt.