linkek más információt szívbetegség

® A Szív igazság bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Minisztérium és Humán Szolgáltatások.

Yaskary elveszítette az anyját, apját, és nagynénje szívbetegség. És tudta, hogy az élete nem lesz kivétel, ha nem intézkedett. 49, úgy érezte, egy enyhe mellkasi fájdalom, és órával később ment ötszörös bypass. Ha csak az egyik kockázati tényező növeli annak esélyét, a szívbetegségek, valamint Yaskary tudja élete megmenekült, mert megértette a kockázatot ő örökölte. Ma ő büszke arra, hogy vigye a hírét szívbetegség a nők. Neki, a heg a mellét szolgál az élet szimbóluma.

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

NHLBI Resources

Eileen volt két csomag a napi dohányos 28 éve. Amikor szívrohamot, a sebész kinyitotta mellét, és talált egy 98 százalékos elzáródása, és az ő artériák szétesett. Eileen nem érintette a cigarettát, mivel ezen a napon. A szívbetegség megelőzhető, és minden nő az erő, hogy csökkentse az ő kockázati tényezők. Eileen, minden nap ő tölt – mint önkéntes tűzoltó és EMT, és fiával és unokái – egy ajándék.

Nem NHLBI Resources

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

Több mint 100 a közösség tagjai gyűltek össze a Klinikai Központ a Bethesda, MD, hogy felhívják a figyelmet a nők és a szívbetegség. A tömeg alakult egy hatalmas emberi szív tiszteletére Országos Wear Red Day, amely kerül sor minden évben az első péntek február. Hangszórók A rendezvényen Dr. Francis Collins, a rendező az, Dr. Gary H. Gibbons, a rendező a NHLBI; Dr. Griffin Rodgers igazgatója, a National Institute of Diabetes and Digestive és vesebetegségek, Dr. Janine Clayton, a Hivatal igazgatója a kutatás Női Egészség és Dr. John Gallin igazgatója, a Klinikai Központ. További információ a szívbetegség, keresse fel a NHLBI honlapján. Ha megosztod ezt a videót a Twitter, használja #NationalWearRedDay.

Szívbetegség sem volt Jennifer radar. És ha ez a televíziós hírek riporter szívrohamot évesen 36, megállt ő “halott a nyomait.” Jennifer emlékeztet bennünket, hogy hogyan szívbetegség tart túl sok a mi anyák, nővérek, és a barátok minket minden nap. Minél jobban megosztani történeteket, annál gyorsabban tudjuk kapcsolni az oldalt, szívbetegség.

A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és szponzorálja theernment része theernment.

Február 6-án, 2013 The Heart Truth ünnepelte 11. éves Red Dress Collection a New York Fashion Week, mely 17 egyedi minták által viselt 16 hírességek és a szívbetegség túlélő Cindy Parsons. A szív igazság egy országos kampány a nők mintegy szívbetegség és támogatói a NHLBI. Az American College of Cardiology csatlakozott a NHLBI segítségével terjed The Heart Truth üzenet támogatása révén a Red Dress Collection 2013 Fashion Show.

Ezt mutatja a szív Truth ® kampány. A kampány felhívja a figyelmet a nők körében az szívbetegség kockázatát, és inspirálja őket, hogy tegyenek lépéseket a betegség ellen.

Keresztül közösségi események és a helyi programok, a kampány arra ösztönzi a nőket, hogy tudják, hogy a kockázatokat, és szív egészséges választás. A központi The Heart Truth kampány a Red Dress ® -a nemzeti jelkép a nők és a szívbetegség tudatosság.

További információért látogasson el www.hearttruth vagy az egészségügyi témák Heart Disease in Women cikket.

® A Szív Az igazság és a Red Dress bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államok Egészségügyi Minisztérium és Humán Szolgáltatások.

Minden nő egy történetet elmondani, és a hatalom, hogy tegyen lépéseket, hogy megvédje őt a szív egészségét. Ossza meg történetét a többi nő a Facebook-on.

A szív Truth kampány széles skáláját kínálja a közegészségügyi források segítségével nevelő nők és az egészségügyi szakemberek a nők szívbetegség.

Klinikai vizsgálatok

Kapcsolódó igazgató üzenete