Miacalcin orr

Használja a Miacalcin

Terápiás osztály: Kalcium-szabályozó

Farmakológiai Osztály: Kalcitonin

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Megfelelő vizsgálatokat nem végeztek a kapcsolatot a kor hatását kalcitonin orrspray a gyermekek között. A biztonságosságot és hatásosságot nem igazolták.

Megfelelő vizsgálatok során eddig nem bizonyították geriátriai-specifikus problémák, amelyek korlátozzák a hasznosságát kalcitonin orrspray az idősek. Az idős betegek azonban sokkal valószínűbb, hogy a nem kívánt mellékhatásokat (például, irritáció vagy bőrpír az orr, orrdugulás vagy orrfolyás), ami szükségessé teheti óvatosan kapó betegeknél kalcitonin orrspray.

Használata előtt Miacalcin

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Beszélje meg az egészségügyi szakembert a használatát a gyógyszert étellel, alkohollal, vagy dohányt.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek kalcitonin. Lehet, hogy nem kifejezetten a Miacalcin. Kérjük, olvassa el gondosan.

Ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne használjon többet, ne használja gyakrabban, és ne használja hosszabb ideig, mint az orvos rendelt.

Ez a gyógyszer használata csak az orrát. Nem kap semmilyen belőle a szemébe vagy a bőrére. Ha mégis ezeken a területeken, öblítse le vízzel azonnal.

Minden permetező palack 30 dózisú gyógyszert. Kövesd nyomon a dózisok használata, és dobja el a fel nem használt gyógyszert csak 30 dózist, akkor is, ha a palack nem teljesen üres.

Ez a gyógyszer általában jön a beteg utasításokat. Olvassa el az utasításokat, mielőtt ezt a gyógyszert. Ha bármilyen kérdése van a pumpás spray, kérdezze meg orvosát.

Ahhoz, hogy összeállítsa a szivattyú

Kell elkészíteni a gyógyszert

Ahhoz, hogy a orrspray

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Ha kihagyott egy adagot ebből a gyógyszerből, pótolja, amilyen hamar csak lehetséges. Azonban, ha már majdnem eljött a következő adag, hagyja ki az elfelejtett adagot, és térjen vissza a szokásos adagoláshoz. Ne vegyen be dupla adagot.

Gyerekektől távol tartandó.

Ne tartsa elavult gyógyszer vagy gyógyszer nincs többé szükség.

Helyes használata kalcitonin

Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, hogyan kell megsemmisíteni a gyógyszer nem használ.

Tárolja a bontatlan üveget a hűtőbe. Nem fagyasztható. Lehet tárolni a felbontott üveg függőleges helyzetben, szobahőmérsékleten, hőtől és közvetlen fény. Egy nyitott üveg Miacalcin® tárolható legfeljebb 35 napig, és egy nyitott üveg Fortical® tárolható legfeljebb 30 napig. Dobja fel nem használt gyógyszert csak 30 vagy 35 nap alapján a márka használ.

Nagyon fontos, hogy az orvos ellenőrizze a haladást rendszeres látogatások, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a gyógyszer megfelelően működik. A vér és vizelet vizsgálatokra lehet szükség, hogy ellenőrizze a nem kívánt hatásokat. Orvosa ellenőrizni akarja az orr előtt és alatt a gyógyszeres kezelés.

Az orvos ad egy allergiás bőr teszt, hogy ha Ön allergiás a kalcitonin a gyógyszer alkalmazása előtt.

Ez a gyógyszer okozhat súlyos allergiás reakciók, beleértve az anafilaxia. Az anafilaxia is életveszélyes lehet és azonnali orvosi ellátást igényel. A legsúlyosabb jelei E reakció kiütés, viszketés, rekedtség, légzési nehézség, nyelési vagy bármely duzzanat a kéz, arc, száj vagy használata közben ezt a gyógyszert. Ha ezek a mellékhatások előfordulnak, hogy orvosi segítséget egyszerre.

Ez a gyógyszer csökkentheti a kalcium szintje a vérben (hipokalcémia). Kérdezze meg orvosát azonnal, ha hasi vagy hasi görcsök, zavartság, görcsök, légzési nehézség, hangulati és mentális változások, izomgörcsök a kezek, karok, lábak, lábak, vagy az arc, vagy zsibbadás és bizsergés a száj környékén, ujjak, vagy lábbal.

Ez a gyógyszer okozhat irritációt az orrban, ami fájdalmas és súlyos. Kérdezze meg orvosát azonnal, ha egynél több a következő tünetek: tüsszögés, orrfolyás vagy orrdugulás, légszomj, problémás légzés, vagy nehéz az orrvérzés.

Ez a gyógyszer fokozhatja, amelyek a rák. Beszéljen orvosával, ha aggályai ezt a kockázatot.

Óvintézkedések használat közben Miacalcin

Ne vegyen be egyéb gyógyszert, amíg nem kaptak beszélni a kezelőorvosával. Ez magában foglalja a recept és vény nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) gyógyszerek és gyógynövény vagy vitamin-kiegészítők.

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg orvosát azonnal, ha az alábbi mellékhatások jelentkeznek

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Miacalcin Side Effects

Miacalcin (kalcitonin)

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség C kategória kockázat nem zárható ki

CSA Menetrend N Nem szabályozott hatóanyag

Jóváhagyás előzményei naptár Drug történelem FDA

Csontritkulás hidroklorotiazid, alendronát, Fosamax, ösztradiol, kalcium-karbonát, a Prolia

Paget-kór alendronát, Fosamax, Actonel, Reclast, Zometa, kalcitonin

A hypercalcaemia furoszemid, Lasix, kalcitonin, Aredia, pamidronattal Fortical

Osteogenesis imperfecta kalcitonin, Fortical, Miacalcin Orr