MIDRIN

Terápiás Osztály: Paracetamol kombinált

Használja a MIDRIN

Farmakológiai Osztály: izometheptén

Ez a gyógyszer csak az orvosával receptet.

Annak eldöntésében, hogy egy gyógyszer, a kockázatokat figyelembe a gyógyszer mérlegelni kell a jó fog tenni. Ez egy olyan döntés, és az orvos fogja tenni. Mert ezt a gyógyszert, a következőket kell figyelembe venni

Mondja el orvosának, ha valaha bármilyen szokatlan vagy allergiás reakció a ezt a gyógyszert, vagy bármilyen más gyógyszert. Szintén tájékoztassa az egészségügyi szakember, ha bármilyen más típusú allergia, például az élelmiszerekhez, festékek, tartósítószerek, vagy az állatok. A nem vényköteles termékek, olvassa el a címkén vagy a csomagoláson összetevőket óvatosan.

Tanulmányok ezzel a gyógyszerrel volna tenni csak a felnőtt betegek, és nincs külön tájékoztatást a gyermekek számára.

Számos gyógyszer nem teszteltek az idősebbeknél. Ezért nem lehet ismert, hogy azok pontosan ugyanúgy ők a fiatalabb felnőttek vagy ha okozhatnak különböző mellékhatásokat vagy probléma az idős emberek. Nincs konkrét információkat összehasonlítjuk ezzel a kombinációval a gyógyszert az idősek használatát más korcsoportokban.

Nincsenek megfelelő vizsgálatok nőknél meghatározására újszülött kockázatát, ha ezt a gyógyszert szoptatás alatt. Mérjük le a potenciális előnyök és a potenciális kockázatok, mielőtt ezt a gyógyszert szoptatás alatt.

Használata előtt MIDRIN

Bár bizonyos gyógyszereket nem szabad együtt használni egyáltalán, más esetekben két különböző gyógyszereket lehet használni együtt, még ha egy interakció előfordulhat. Ezekben az esetekben orvosa akarja változtatni a gyógyszer adagját, vagy egyéb óvintézkedéseket is szükség lehet. Ha ezt a gyógyszert szedi, akkor különösen fontos, hogy az egészségügyi szakember tudja, ha szed az alább felsorolt ​​gyógyszerek. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek nem ajánlott. Orvosa dönthet úgy, hogy nem bánik veled ezt a gyógyszert, vagy megváltoztatni a másik gyógyszer szedése.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek általában nem javasolt, de szükség lehet bizonyos esetekben. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Ezzel a gyógyszert az alábbi gyógyszerek okozhatnak fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de a két gyógyszer lehet a legjobb kezelés az Ön számára. Ha mindkét gyógyszerfelírás együtt, orvosa módosíthatja az adagolást, vagy milyen gyakran használja egyik vagy mindkét gyógyszerek.

Bizonyos gyógyszerek nem használtak, vagy ideje körül ételt, vagy eszik egyes élelmiszerek óta kölcsönhatások léphetnek fel. Alkoholos vagy dohány bizonyos gyógyszerek is okozhatnak kölcsönhatások előfordulása. Az alábbi kölcsönhatásokról kiválasztott alapján potenciális jelentőségét, és nem feltétlenül teljes körű.

Ezzel a gyógyszert az alábbi általában nem ajánlott, de nem lehet elkerülni bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

Ezzel a gyógyszert a következők közül bármelyik okozhat fokozott kockázata bizonyos mellékhatásokat, de elkerülhetetlen lehet bizonyos esetekben. Ha együtt használják, az orvos módosíthatja az adagot, vagy hogy milyen gyakran használja ezt a gyógyszert, vagy kapsz különleges utasításokat az élelmiszer, alkohol, vagy a dohány.

A jelenléte más egészségügyi problémák befolyásolhatják a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban. Feltétlenül közölje orvosával, ha bármilyen más egészségügyi problémák, különösen a

Ez a rész tájékoztatást nyújt a helyes használata számos tartalmazó termékek izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen. Lehet, hogy nem kifejezetten a MIDRIN. Kérjük, olvassa el gondosan.

Vedd ezt a gyógyszert csak az orvos utasítása szerint. Ne vegyen be több belőle, ne vegye meg egynél többször, és nem veszi, hogy minden nap több egymást követő napon. Ha az összeg, amit meg kell tenniük, nem mentesíti a fejfájás, kérdezze meg orvosát. Ha a fejfájás gyógyszert használják túl gyakran, akkor elveszti hatását, vagy akár okozhat típusú fizikai függőség. Ha ez bekövetkezik, akkor a fejfájás valójában rosszabbodhat. Továbbá, túl sok paracetamol májkárosodást okozhat.

Ez a gyógyszer működik a legjobban, ha

Emberek, akik kap egy csomó fejfájást szükség lehet arra, hogy egy másik gyógyszert, amely segít megelőzni a fejfájást. Fontos, hogy kövesse az orvos utasításait, még akkor is, ha a fejfájás is előfordulnak. Fejfájás-megelőző gyógyszerek akár hetekig is eltarthat a munka megkezdésére. Még azután is, azok elkezdenének dolgozni, a fejfájás nem múlik el teljesen. Azonban a fejfájást kell ritkábban fordulnak elő, és legyen kevésbé súlyos és könnyebb enyhítésére, mint korábban. Ez csökkenteni fogja a fejfájás relievers hogy szükség van. Ha nem észlel javulást, néhány héttel azután fejfájás-megelőző kezelés, kérdezze meg orvosát.

Az adagot ebből a gyógyszerből különböző lesz a különböző betegek. Kövesse az orvos utasításait, vagy az irányok a címkén. A következő adatok csak az átlagos adag ilyen gyógyszer. Ha az Ön adagja más, ne változtassa meg, hacsak orvosa ezt tanácsolta.

Az összeg a gyógyszer szedése erejétől függ a gyógyszer. Továbbá, a dózisok száma szedése minden nap, az idő dózisok beadása között, és azt az időtartamot, akkor a gyógyszer szedését függ az orvosi probléma, amelyre Ön a gyógyszert.

Kérdezze meg orvosát

Ellenőrizze a címkét minden recept nélkül kapható (over-the-counter [OTC]) és a vényköteles gyógyszerek most veszi. A kezelés ideje alatt alkalmazott egyéb gyógyszerek, amelyek az acetaminofen együtt ezt a gyógyszert vezethet túladagolás. Ha bármilyen kérdése van ezzel, kérdezze meg az egészségügyi szakembert.

Ez a gyógyszer okozhat néhány ember, hogy legyen álmos, szédül, vagy csökkenti az éberséget, mint általában. Ezek a hatások különösen súlyosak, ha szedi a központi idegrendszerre gátló (olyan gyógyszerek, amelyek lassítják az idegrendszert, esetleg aluszékonyságot is okozó) együtt ezt a gyógyszert. Néhány példa a központi idegrendszeri depresszáns antihisztaminok vagy gyógyszer szénanátha, egyéb allergiák, vagy megfázás nyugtatók, nyugtatók, illetve alvás gyógyszert; vényköteles fájdalomcsillapítót vagy narkotikumok, barbiturátok, gyógyszer rohamok izomlazítók, hányáscsillapítók (olyan gyógyszerek, amelyek megakadályozzák vagy csökkentik a hányingert vagy hányás), valamint altatásban. Ha nem tudja, hogy feküdjön le egy kicsit, és győződjön meg róla, hogy hogyan reagál a ezt a gyógyszert, vagy azok kombinációja gyógyszerek, mielőtt a volánhoz, gépeket, vagy bármi mást, ami veszélyes lehet, ha álmos vagy szédül, vagy nem éber.

Ne igyon alkoholos italokat a gyógyszer szedése. Ehhez fokozhatja a májkárosodás okozta acetaminofen, különösen akkor, ha iszik nagy mennyiségű alkoholos italok rendszeresen. Továbbá, mivel alkoholtartalmú italok fogyasztása teheti a fejfájás rosszabb, illetve ne okozzon újabb fejfájást is előfordulnak, akik gyakran fejfájást valószínűleg ne fogyasszanak alkoholt.

Helyes használata izometheptén, dichloralphenazone és acetaminofen

Együtt a szükséges hatást, a gyógyszer okozhat nem kívánt hatásokat. Bár nem minden ilyen mellékhatások fordulhatnak elő, ha mégis fellépnének orvosi ellátásra lehet szüksége.

Kérdezze meg kezelőorvosát, mihelyt lehetséges, ha az alábbi mellékhatások fordulnak elő

Egyes mellékhatások léphetnek fel, melyek általában nem igényelnek orvosi figyelmet. Ezek a mellékhatások elmúlnak a kezelés során, mint a szervezet alkalmazkodik a gyógyszerhez. Továbbá, az egészségügyi szakember tudja, hogy meséljek módja, hogy megakadályozzák vagy csökkentik bizonyos ezeket a mellékhatásokat. Kérdezze meg az egészségügyi szakembert, ha az alábbiak bármelyikét mellékhatások tovább tartanak vagy kellemetlenné válnak, vagy ha bármilyen kérdése van rájuk

Egyéb fel nem sorolt ​​mellékhatást is előfordulhatnak egyes betegeknél. Ha bármilyen egyéb hatások, kérdezze meg az egészségügyi szakember.

Óvintézkedések használat közben MIDRIN

Elérhetőség Rx vényköteles

Terhesség N kategória nem osztályozott

CSA 4. melléklet Néhány potenciális visszaélési

WADA Class WADA doppingellenes Besorolás

Fejfájás naproxen, ibuprofen, Aleve, FIORICET, Advil, Motrin, Naprosyn, acetaminofen / butaibitál / koffein, Fiorinal, 5-HTP, FIORICET kodein, Anaprox, Tylenol PM, Esgic, Sudafed PE Nyomás + fájdalom, Bupap, Percogesic, Motrin IB acetaminofen / butalbital / koffein / kodein, Anaprox-DS, Dologesic

MIDRIN Side Effects

MIDRIN (acetaminofen / dichloralphenazone / izometheptén mukát)